Den 25 maj är det dags för Kultur- och föreningskalaset – ett kalas för hela familjen!

Medarrangör Arrangemanget är ett ”knytkalas” där vi bjuder in er som aktörer att delta och därmed bli medarrangör.

Alla som medverkar bidrar med sitt inslag till kalaset. Vi hoppas därför att ni välkomnar besökarna lite extra till ert ”bord” genom exempelvis: prova-på-aktiviteter, prov-smak, försäljning, information, musik, uppvisningar eller annat som kan locka besökare till just till er. Se detta som ett tillfälle att sprida ert budskap, genom att knyta kontakter eller rekrytera nya medlemmar till er förening.

Karlskoga kommun och Möckelnföreningarna har samordningsansvaret för Kultur- och föreningskalaset men varje medverkande aktör står som ansvarig för sin del.

Näset och Bofors

Kalaset arrangeras vid Näset kl 10-14 och Bofors stationsområde kl 11-15.

Näset ligger naturskönt vid Möckelns strand med stora gröna ytor perfekt för sig som

vill ha lite större svängrum med prova-på-aktiviteter.

Bofors stationsområde är ett kulturområde med en park, aretarmuséet Gråbo, två stationshus och ett café. Tillgången till lokaler under tak är begränsade men det finns gott om utrymme i parken.

Anmälan

Vi hoppas att er förening/verksamhet/organisation vill vara med under denna dag och det är nu dags att börja anmäla sig. Anmälan sker senast 28 april på: http://www.mockelnforeningarna.se/kulturochforeningskalaset/anmalan

Kontakt Näset: Marina Sjödahl, 0586 – 614 20, marina.a.sjodahl@karlskoga.se Bofors stationsområdet: Kristin Nellebo, 070-370 04 11, kristin.nellebo@mockelnforeningarna.net